SOBRE GRETA&THEFIBERS

Greta and the fibers us ofereix un univers de textures i sensacions úniques que no us podeu perdre.

La passió per la llana i els colors m’han portat a orientar la meva professió cap al món de les llanes tenyides a mà i, finalment, a obrir aquesta botiga.

Treballo sense estoc i les comandes són per encàrrec, ja que cada llana es tenyeix de manera artesanal. Així puc garantir tintades úniques i irrepetibles, de manera que els vostres projectes seran exclusius.

Treballo amb materials i colors d’alta qualitat, que no són fàcil d’aconseguir a escala comercial i això marca la diferència. Sóc molt exigent amb les qualitats amb què treballo, i estic a la recerca constant de materials nous per oferir-vos.

Els filats se serveixen en forma de troca i amb l’objectiu que es pugui fer un projecte amb una sola troca. Per això disposeu de metratges diferents d’una mateixa qualitat perquè pugueu escollir la que millor s’adapti a les vostres necessitats.

A més, treballo amb diferents gruixos de llana merina 100 % nacional, així com amb barreges de baby alpaca i seda, llana merina i seda, a més de seda 100 % i diverses qualitats de llanes de mitjons.

Suscríbete a la Newsletter de Greta & the Fibers

Visita el blog de Greta