Raval Centellas Aquarius

23,00 €

Composició: 75% Merino 19 micras, 25% Niló (Poliamida) Fingering 400m, 100g Mostra: 10cm x 10cm, 32 punts x 42 Passades.  Agulles: 2-3mm * Per fer calats, utilitzeu agulles més grans.

Bonica llana tenyida a mà que conté un 25 % de niló; això la fa molt versàtil i que tingui una gran definició del punt. Se'n poden teixir des de mitjons a magnífics xals, jerseis, tops... qualsevol mena de peça.

* Producte tenyit a mà. Per assegurar-ne la durabilitat, es recomana rentar-la a mà amb xampú i suavitzant per a cabell.  .  Qty:

Composició: Merino 19 micras, 75 %; Niló (Poliamida), 25 % Pes: Fingering Presentació: 400 m, 100 g Mostra: 10 cm x 10 cm, 32 punts x 42 passades Agulles: 2 mm - 3 mm * Per fer calats, utilitzeu agulles més grans. Bonica llana tenyida a mà que conté un 25 % de niló; això la fa molt versàtil i que tingui una gran definició del punt. Se'n poden teixir des de mitjons a magnífics xals, jerseis, tops... qualsevol mena de peça.  Aquesta llana és extremadament suau. Cada tintada pot variar considerablement respecte d'altres.          * Producte tenyit a mà. Per assegurar-ne la durabilitat, es recomana rentar-la a mà amb xampú i suavitzant per a cabell.     

El nom dels colors ha estat assignat buscant el color més semblant dins la guia de colors oficial de Pantone. Com que els colors poden variar bastant depenent de quina pantalla s’estigui utilitazant,podeu buscar el color a la pàgina oficial de Pantone o a Google imatges, per a veure quin és el to exacte.

 

postal marcada online.jpg

Raval Centellas Aquarius
100 Elements

Referéncies escpecífiques