Greta and the fibers, la meva passió per les llanes i els colors m'ha portat a orientar la meva professió cap al món de les llanes tenyides a mà i, finalment, a obrir aquesta botiga on-line.

Treball sense estoc ja que tot és per encàrrec i es tenyeix cada llana de forma artesanal. El motiu és garantir tintades úniques i irrepetibles, de manera que els teus treballs seran exclusius.

Treball amb materials i colors d'alta qualitat i difícils d'aconseguir a nivell comercial, això és el que marca la diferència. Sóc molt exigent amb les qualitats amb les que treballo i estic en constant recerca de materials nous que oferir-vos.

El format és en madeixes i l'objectiu és que es pugui fer un projecte amb una sola troca, disposes de diferents metratges d'una mateixa qualitat perquè puguis escollir la que s'adapta millor a les teves necessitats.
A més treball amb diferents gruixos de llana de merino 100% nacional, així com barreges de baby alpaca i seda, seda 100%, barreja de merino amb seda i diverses qualitats de llanes de mitjons.

Greta and the fibers t'ofereix un univers de textures i sensacions úniques que no et pots perdre.