Clàusula informativa LOPD i LSSI-CE

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de MARGARITA APARICIO MORELL amb la finalitat de poder atendre els Compromisos derivats de la relació que mantenemos amb vostès.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: REC 60 4º1ª; 08003 BARCELONA.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que es compromet a notificar-nos a qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix, d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, també sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-nos publicitat dels nostres productes o promocions Que considerem que podran ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

□ He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de MARGARITA APARICIO MORELL.

□ He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de MARGARITA APARICIO MORELL.

Li informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça electrònica: pedidos@gretaandthefibers.com.